Avanade Future Ready Survey 2019
1/3
60%
 • Wat zijn de kenmerken van een future-ready organisatie?

  Fijn dat u deelneemt aan deze survey, in minder dan 10 minuten draagt u bij aan een onafhankelijk benchmark onderzoek dat inzicht verschaft in de kenmerken van een future-ready organisatie.

  Als deelnemer van dit onderzoek maakt u kans op een future ready home pakket van Google naar keuze* t.w.v. €300. Bovendien ontvangt u kosteloos het finale rapport met de resultaten en diepte-interviews van peers uit de markt. 

  *Keuze uit Google Home, Google Chromecast V3, Google Nest Mini, Phillips Hue Lightstrip plus  Dit onderzoek is uitsluitend gericht op eindgebruikers. Software verkopende partijen en vendoren zijn uitgesloten van deelname. 


  Aanleiding
  Tegenwoordig bevinden veel organisaties zich ergens op het ‘digitale transformatie pad’. In andere woorden proberen deze organisaties een toekomstbestendige/toekomstgerichte businessstrategie te creëren. Uit onderzoek van Gartner (2018) blijkt dat “66% van de beslissingsnemers plannen heeft voor een digitale business transformatie, echter bereikt maar 11% dit doel.” Het succesvol voltooien van het digitale transformatiepad is de moeite waard volgens onderzoek. MIT Center for Information Systems Research (CISR) vindt dat organisaties die een dergelijke transformatie voltooien een marge genieten van 16% hoger dan het industriegemiddelde (MIT CISR, 2019).  Op basis van het bovenstaand MIT CISR model plegen we met dit onderzoek een verdieping op de volgende onderwerpen:

  1. Strategische prioriteiten en uitdagingen
  2. Volwassenheidsniveau digital operations
  3. Volwassenheidsniveau customer experience
 • Indien onverhoopt uw voor- en achternaam niet automatisch is ingevuld, wilt u deze dan s.v.p invoeren?
  • *
   Voornaam
  • *
   Achternaam
  • Bedrijfsnaam
 • *

  Welke functietitel beschrijft het beste uw positie binnen uw organisatie?

 • *Welke van de volgende keuzemogelijkheden beschrijft het beste uw huidige functie/afdeling?
 • ZS_Email_Address

Dat is alles

* End page and disqualification logic can only be seen in the live survey

Loading...